Lacuri pentru parchet

Lac Slc® Eco Aqua-Pur HPX

Lac pe bază de apă certificat eco-compatibil pentru tratarea parchetului, ideal în GreenBuilding. Bicomponent, cu un conţinut redus de solvenţi, emisii foarte scăzute de substanţe organice volatile, respectă mediul înconjurător. Slc® Eco Aqua-Pur HPX pune în valoare naturaleţea lemnului şi asigură nivele foarte ridicate de protecţie la uzura şi abraziunea pardoselilor de lemn supuse şi traficului pietonal extrem.

Mobirise

Lac Slc® Eco Aqua-Pur Flex

Gel pe bază de apă eco-compatibil pentru chituirea parchetului, ideal în GreenBuilding. Monocomponent, cu un conţinut redus de solvenţi, respectă mediul înconjurător şi sănătatea operatorilor. Slc® Eco Aqua-Pur Flex cu adaos de pulbere de lemn formează un amestec tixotropic cu lucrabilitate prelungită şi întărire ultrarapidă care asigură o chituire uşoară şi o pregătire optimă a lemnului înainte de lăcuire.

Mobirise

Primer Slc® Eco Aqua-Pur Basic

Primer pe bază de apă eco-compatibil pentru tratarea parchetului, ideal în GreenBuilding. Bicomponent, cu un conţinut redus de solvenţi, respectă mediul înconjurător. Slc® Eco Aqua-Pur Basic prezintă o reologie specială şi o lucrabilitate care asigură pregătirea înainte de finisarea cu lacuri pe bază de apă a lemnului uscat şi în cazul aplicărilor la temperaturi ambientale ridicate.

Mobirise

Chit Slc Eco Silo-Pur Flex

Gel eco-compatibil pentru chituirea parchetului, ideal în GreenBuilding. Monocomponent, respectă mediul şi sănătatea operatorilor. Slc® Eco Silo-Pur Flex cu adaos de pulbere de lemn formează un amestec cu prelucrare îndelungată şi întărire ultrarapidă care garantează o chituire uşoară cu putere de umplere ridicată.

Mobirise

Lac de finisaj Slc Eco Silo-Pur Finish

Lac de finisaj eco-compatibil pentru tratarea parchetului, ideal în GreenBuilding. Bicomponent, respectă mediul. Slc® Eco Silo-Pur Finish prezintă un finisaj cu nivele foarte ridicate de acoperire şi protecţie împotriva uzurii şi abraziunii pentru pardoselile de lemn din orice esenţă.

Mobirise