Adezivi pentru parchet

Adeziv Slc Eco L34

Adeziv organic mineral eco-compatibil cu elasticitate ridicată pentru aplicarea de mare rezistenţă a parchetului, ideal în GreenBuilding. Bicomponent, respectă sănătatea operatorilor. Slc® Eco L34 prezintă un echilibru perfect între forţa de aderenţă şi elasticitate care asigură nivele superioare de siguranţă pentru aplicarea parchetului de orice format şi specie de lemn pe orice fel de suport.

Mobirise

Adeziv Slc Eco L34 Plus

Adeziv organic mineral certificat, eco-compatibil cu elasticitate ridicată pentru aplicarea de mare rezistenţă a parchetului, ideal în GreenBuilding. Bicomponent, fără solvenţi, cu emisii foarte scăzute de substanţe organice volatile, respectă sănătatea operatorului. Slc® Eco L34 Plus prezintă un echilibru perfect între forţa de aderenţă şi elasticitate care asigură nivele superioare de siguranţă pentru aplicarea parchetului de orice format şi specie de lemn pe orice fel de suport.

Mobirise

Adeziv Slc Eco L34 Neutra

Adeziv organic mineral eco-compatibil cu elasticitate ridicată pentru aplicarea de mare rezistenţă a parchetului, ideal în GreenBuilding. Bicomponent, respectă mediul şi sănătatea operatorilor. Slc® Eco L34 Neutra prezintă un echilibru perfect între forţa de aderenţă şi elasticitate care asigură nivele superioare de siguranţă pentru aplicarea parchetului de orice format şi specie lemnoasă pe orice fel de suport.

Mobirise

Adeziv Slc Eco L34 Flex

Adeziv organic mineral certificat, eco-compatibil elastic pentru aplicarea de mare rezistenţă a parchetului, ideal în GreenBuilding. Monocomponent, fără solvenţi, cu emisii foarte scăzute de substanţe organice volatile, respectă mediul şi sănătatea operatorilor. Slc® Eco L34 Flex prezintă un echilibru perfect între forţa de aderenţă şi elasticitate care asigură aplicarea sigură a parchetului prefinisat şi tradiţional pe orice fel de suport.

Mobirise

Adeziv Sigol

Two-component epoxy-PU adhesive to be used for gluing any type of wooden floor onto concrete subfloors,
waterproof concrete and, with previous suitable treatment, onto notabsorbent preexisting floorings
(ceramics, tiles, marble, palladian, gres, ect.). Potentially suitable for gluing onto heated subfloors.

Mobirise