Despre noi

Cine suntem?

Suntem VALENTINO PARCHET, o echipă de profesioniști în tot ceea ce înseamnă parchet, uși, scări din lemn, precum și cele mai inovatoare produse de design interior (mosaic normal și 3D din lemn, o gamă variată de esențe precum: stejar, teak, wenge, doussie, etc).

Scurt istoric

Pasiunea noastră pentru lemn, în special pentru parchet, am descoperit-o în Italia în urmă cu 20 de ani. Acolo, firma noastră s-a născut, format și perfecționat, după care am adus-o pe meleagurile natale românești, în urmă cu aproximativ 10 ani. Atât spiritul nostru creativ cât și vasta experiență în domeniul parchetului ne-au permis să realizăm lucrări de înaltă calitate, atât pe teritoriul țării noastre, cât și în afara acesteia.

În anul 2008 am deschis primul showroom în Cluj-Napoca, pe strada Ciocârliei, în cartierul Mărăști. La început lucrurile mergeau mai greu, echipa Valentino Parchet fiind foarte mică.

Mobirise

După câțiva ani în care ne-am dezvoltat și în care am avut o mulțime de lucrări, am decis să trecem la un alt nivel
și să ne mutăm într-un showroom nou.

Ne-am mutat pe strada Observatorului, unde alături de echipa Marazzi am început să colaborăm astfel încât clientii noștri
să nu fie nevoiți să meargă în mai multe locuri pentru a găsi ce au nevoie la casele lor.

Spre sfârșitul anului 2018 am deschis încă un showroom. Această mutare a reprezentat încununarea a 10 ani de muncă. Noul showroom este încă un pas facut de echipa Valentino Parchet pentru a facilita viața clienților noștri. În această nouă locație nu veți găsi doar parchet, ci și piatră naturală, obiecte de mobilier și multe altele.

Vă așteptăm în incinta centrului de amenajări interioare CAAB - Office & Home Design pentru a vă alege parchetul care vă reprezintă.

Portofoliul nostru

Lucrări importante:
  1. CINEMA PORTA DI ROMA - ITALIA
 2. COMPLEX REZIDENȚIAL "LA STEJARI" - BUCUREȘTI
 3. ALTE CENTRE COMERCIALE
 4. LUCRĂRI PARCHET ÎN CLUJ:
   - Case rezidențiale
   - Casa de Cultură a Studenților
   - Cinematograful „Florin Piersic” (fostul „Republica")
   - Restaurantul „Aroma”

*Case rezidențiale

*Casa de Cultură a Studenților

*Cinematograful „Florin Piersic” (fostul „Republica")

*Restaurantul „Aroma”